Marcel di Gregori

Fyrste af Reval, Vasal af Horst

Description:

Skaber: Jürgen von Verden
Født: 1189
Favnet: 1218
Hårfarve: Brunt
Eyes: Blå
Race: Caucasian
Højde: 182 cm
Kropsbygning: Fit, Bredskuldret

Bio:

Mit navn er Marcel di Gregori. Jeg er vampyr, forbandet af Kains udåd. Jeg er af den ophøjede klan Ventrue, der af Kain blev påbydt at regere over nattens børn, som den ældste regerer over sin slægt. Jeg er barn af Jürgen, barn af Hardestadt, barn af Arminius, barn af Ventrue, barn af Enoch, barn af Kain, vid at dette er min afstamning.

Marcel di Gregori kom til Estland som en del af Lord Jürgen von Verdens kald på kristne vampyrer i år 1230. Marcel stammer fra en adelig slægt fra Genoa før hans omfavnelse, og var som dødelig en erfaren hærfører for den italienske bystat. Marcel ser nattens børn som de naturlige herskere over alle Guds riger, og kun gennem orden og styrke kommer frelse.

Er vasal af Horst de Novara, Har overenstemmelse med Kalevipoeg om deling af Estlands byer og skove.

Var modvilligt med til angrebet på Danskerborgen, under pres fra Sarviks tre døtre, var stærk fortaler for ikke at afstå indrømmelser til de lokale estiske vampyrer

Marcel har erklæret Reval åben for alle ligesindede vampyrer, både høj og lav klan som ønsker at slå sig ned der. Eneste forudsætning er at der aflægges vasaled, samt at traditionerne overholdes i hans domæne.

Marcel kan fremstå kølig og arrogant ved første øjekast, men har et charmerende og vindende væsen så snart man har tilbragt bare få øjeblikke med ham. Han er en seriøs mand, og står ved sit ord. Marcel fremstår både som en nobel adelsmand og en udspekuleret feltherre.

I kamp er han ofte i fuld brynje, enten til fods eller til hest, men altid nær fronten. Der går rygter om at han under angrebet på danskerborgen fik skudt flere flammende pile i brystet på sig, som han uden at ænse dem trak ud, før han huggede bueskytterne ned.

Marcel di Gregori

Sanguine et Fidem jensthorupjensen Troelswinther